SCOOTMOMENT

Wil je eens komen onthaasten na een drukke werkdag of genieten van de omgeving op een avontuurlijke manier dan ben je bij Scootmoment Assenede aan het juiste adres.

De mooie routes op gps brengen je langs diverse kronkelende landweggetjes, mooie weide- en natuurlandschappen en natuurlijk de prachtige kreken waar je uren kan toeren met een scooter.

Maar ook naar zee door mooie natuurlandschappen langs dijken en polders richting Breskens, Cadzand en Nieuwvliet behoren tot de vele mogelijkheden.

Via deze routes wissel je de landelijke ritjes af met een terrasje waar je kan genieten van een natje en een droogje. Leuk om te doen met familie, vrienden, vereniging of bedrijf. Maar kan ook als een verrassend romantisch ritje met je partner, aansluitend bij een vrijgezellenfeest of andere speciale gelegenheden.

Ook kunnen wij arrangementen op maat uitwerken. Iedereen kan mee, groot, klein, jong en oud. En wat dacht je van een heerlijke picknick tijdens een gezellige rit? Een dag om nooit te vergeten! Onze scooters met gps staan voor je klaar.

klik op de afbeelding en bezoek de website